3Likes
 
LinkBack Thread Tools
post #21 of 23 Old 07-24-2016, 05:58 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Oregon
Posts: 440
Quote:
Originally Posted by itybitybob View Post
To alan_mac.
At least. I believe it was more but this is what my invoices say.
If the problem isn't solved I would go to another dealer. Tell the dealer the fix have been performed three time and it didn't fix the problem. They should call the Ford tech center for problem solving and resolution.

I had to to the same. A plug kept popping out of the intake manifold, after the third fix failed, the tech center told them to replace my 2.0L intake manifold. Problem solved.

Best of Luck.

2013 Escape SEL, 2.0 Ecoboost, Equipment Group 302A, Technology Package, Trailer Towing class II, Parking Technology Package, Sterling Gray Metallic, Charcoal Black Leather Seats
alan_mac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 23 Old 07-24-2016, 08:13 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: AZ
Posts: 19
Thanks alan_mac.
I have been to two dealers and Ford Tech has been called at least twice (I think it has really been three times but it doesn't mater) they keep recommending the same thing, a splice repair. I really don't think a third dealer will make any difference.
At this point we are just using the Escape as normal and taking a wait and see position. When I see that others are experiencing similar problems I am not optimistic.
I have purchased five fords new in my lifetime and have never experienced repeat trips for what appears to be the same problem in the past. My prior experiences have always been positive, thus my frustration.

2013 Ford Escape Ruby Red
Aprox 25,000 miles Purchased new January 2013
Bought from Peoria Ford Now living in Mesa AZ
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
itybitybob is offline  
post #23 of 23 Old 08-08-2016, 07:28 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: AZ
Posts: 19
Update....Have driven 390 miles since last repair. Seems to be working fine. Will update again in the future.

2013 Ford Escape Ruby Red
Aprox 25,000 miles Purchased new January 2013
Bought from Peoria Ford Now living in Mesa AZ
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
itybitybob is offline  
 

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just sick and seem to be at a dead end. Glad we saved to buy this lemon scholar Exterior and Interior 7 10-13-2015 03:15 PM
Safety Recall 13S12 - Lemon Law Lawsuit. KW19 Problems & Solutions 8 08-28-2015 01:59 PM
Lemon? Katy27 Problems & Solutions 2 06-22-2015 11:36 AM
Couple sues Ford because Escape lemon replacement is wrong color [w/poll] Escapist Ford Escape General Discussion 6 03-20-2013 08:16 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On