OK, wypadłem z obiegu na chwilę, ale są trochę głośne, mniej niż opony z kolcami, ale przy odpowiednich prędkościach 28-32 śpiewają jak szalone. Z pewnością przyciąga wzrok. To nie jest ciężki samochód terenowy, ale 3 przebicia od lipca do sezonu śnieżnego sprawiły, że byłem przekonany, że moja droga zjada opony całoroczne. Lekko ocieram przy nieco mniejszym niż pełnym skręcie, na zakrętach z pochyleniem. Uderzyłem 3 razy na dużych, szybkich nierównościach. Teraz w błocie trochę się tam zapycha, bardziej z większymi kamieniami, ale ogólnie nie jest tak źle. Przygotowuję się do wprowadzenia kilku zmian, aby mieć mniej problemów z wędkowaniem i polowaniem. Nic zbyt ciężkiego, ale błoto w Maine może być czasami złe, gdy jesteś wiele mil od kogokolwiek. Dziś poszliśmy na eksplorację, a nasz hak znalazł ogromną skałę, która była ukryta w błocie. Żadnych problemów, o ile nie próbujesz trudnych rzeczy lub jechać zbyt szybko.
Złe notatki są takie, że mam jakieś dźwięki z tego, co mogłoby być wahaczami. Może po prostu potrzebują więcej smaru, ale nowe najprawdopodobniej są "uszczelnione", więc szukam ulepszeń, podczas gdy wymieniam części.